👉🏻 Vi anbefaler at du er med i vår offisielle Discord server! 🔥
👉🏻 Samtykkeskjema til de som er under 16år 👍🏻
Pst... hei du... 😏 vi har en 👉🏻 Instagram 👈🏻 konto, følger du oss? 🙄

Til foreldre

BitHack » Informasjon » Til foreldre

Dette er en side tilegnet foreldre og foresatte til barn/ungdom som vil være med på vårt datatreff. Det er sikkert flere av dere som er usikre og lurer på hva deres sønn eller datter blir med på. Å sitte sammen med over 200 andre personer i flere dager kan virke både imponerende og litt skremmende.

Foreldre og foresatte har selvfølgelig muligheten til å komme innom når de måtte ønske - noe vi anbefaler. Vi håper at dette gir dere en pekepinn på hva BitHack egentlig er.

Hva er BitHack Dataparty?

BitHack Dataparty er et datatreff arrangert av BitHack. Ikke bare er BitHack et datatreff; det er et sted ungdom møtes for å utveksle kreative ferdigheter, møte personer med like interesser, utfordre hverandre i spill og lære. Det hele er basert på frivillig non-profittarbeid. Vårt hovedstyre består av 8 personer. Vi har arrangert datatreff i over 8 år og har som mål å styrke den digitale kulturen i regionen Ørland/Bjugn.

Hva gjør deltakerne på BitHack Dataparty?

Ungdommer som deltar på BitHack Dataparty sitter sammen og spiller med hverander, mot hverandre og mot andre lag, ofte i våre konkurranser. De ser på foredrag på scenen vår, ser film sammen og sosialiserer. De lærer om digitalkultur, får nye idèer og nye interresser.

Hvor finner jeg informasjon?

Vi prøver alltid å gi så mye informasjon som mulig til foreldre og foresatte. Den beste kilden til informasjon finner du her, på nettsiden vår. Skulle det være noe du lurte på, som du ikke fant på vår nettside, kan du sende e-post eller ringe en av oss i styret. På kontaktsiden vår finner du e-post adresser og mobilnumre.

Kan jeg komme i kontakt med ledelsen i BitHack Dataparty?

Du kan bruke vår kontaktside for å finne e-post adresser og mobilnumre til styrets medlemmer.

Er det noen aldersgrense for å være med på BitHack Dataparty?

Nei, det er ingen spesifikk aldergrense på BitHack. Likevel har vi en anbefalt aldersgrense på 13 år og at man gjerne kommer sammen med venner eller familie. Vi krever likevel at barn som er under 16 år har med seg et samtykkeskjema signert av sine foreldre.

Er det trygt på BitHack Dataparty?

Ja, BitHack Dataparty er et trygt arrangement. Vi har et godt samarbeid med både politi, brannvesen og vaktmestre. I tillegg har vi eget sikkerhetscrew som fungerer som vakter. Vi har aldri hatt problemer med bråk på våre arrangement, og vi tror heller aldri at vi kommer til å få det.

I tillegg stiller vi med førstehjelpspersonell som har førstehjelpskunnskaper fra Heimevernet om det skulle oppstå et uhell.

Av erfaring er ikke tyveri et problem. Vi har aldri opplevd at tyveri har funnet sted, men vi oppfordrer deltakerene til å være varsomme med utstyret og eiendelene de tar med seg til BitHack Dataparty.

Er BitHack Dataparty rusfritt?

Ja, så absolutt! BitHack Dataparty er et rusfritt arrangement og vi har nulltoleranse for bruk av rusmidler eller alkohol. Personer som blir tatt i påvirket i beruset tilstand vil bli eskortert ut fra området.

Hvordan er det med mat og drikke?

Mat og drikker er deltageren nødt til å ta med seg selv. Det er mulighet for å varme opp mat med mikrobølgeovn eller vannkoker. Det også muligheter for å gå på resturant eller andre serveringssteder i Brekstad sentrum.

Det er salg av brus og snacks i vår kiosk. Mange bruker å ha med seg et lass med energdrikke på slike arrangementer samt brus for å holde "koken" oppe.

Det er en viktig ting vi ber dere ta opp med ungdommen: Fire dager med lite søvn og brus/energidrikke går ikke. Vann er en nødvendighet, også på datatreff. Det er tilgang til gratis vann fra vår kiosk og garderobene. Send med dem en tom drikkeflaske slik at de kan få i seg nok vann.

Hvordan er sanitærforholdene?

Deltakerne har tilgang til garderober. En til gutter og en til jenter. Her er det muligheter for å gå på toalettet og ta en dusj. Vi anbefaler at alle tar en dusj iløpet av arrangementet. Garderobene vil bli vasket, byttet papir på og søppel kastet etter behov.

Søppeldunker er satt ut i hallen slik at deltakerne kan kaste søppel på korrekt måte.

Vi anbefaler at alle deltakere vasker hendene regelmessig. Det er tross alt veldig mange personer i samme rom, og de sitter tett.

Hva skjer dersom utstyret til min datter eller sønn blir ødelagt eller forsvinner?

BitHack Dataparty har ikke ansvar for deltakerens medbragte utstyr, les våre vilkår for mer info. Kommer deltakerens utstyr til skade og blir ødelagt eller forsvinner dekkes det ikke av BitHack. Dog har vi aldri opplevd at utstyr forsvinner eller blir ødelagt.

Hva skjer dersom BitHacks utstyr kommer til skade, blir stjålet eller blir ødelagt?

Hvis det er snakk om uhell vil BitHack Dataparty dekke alle kostnader når det kommer til vårt utstyr. Om skaden er et resultat av hærverk vil personen som ødela utstyret bli belastet for skadeomfanget, og blir dermed erstatningspliktig. Dette er også beskrevet i våre vilkår.

Noe vi har gått glipp av?

Hvis det er noe vi har gått glipp av, eller du har andre spørsmål send en e-post eller ring til en av våre styremedlemmer. Du finner adresser og mobilnumre på våre kontaktsider.

Hovedsponsor

Samarbeidspartnere